11. oktoober 2013

Tühi taara #1


Kuna ma hakkan kolima varsti jälle (sellest räägin õige pea täpsemalt, kui asjad kindlad) ja koristan ja viskan prahti ära, mõtlesin, et võiks ka blogimainstreammassiga kaasa minna ja teha ka postituse, kus ma kiikan oma prügikasti.

Vannitoast leidsin hunnikutest träni, mis tegelikult oleks tulnud ammu ära visata - ju alateadvuses hoidsin neid asju selleks, et nüüd see postitus siia teha :P



Alustan siis juuksetoodetest.
1.Palette deluxe juuksevärv toonis 750 Chocolate brown - tegemist on täiesti normaalse "poe" juuksevärviga, mis nii hirmsasti juukseid ei kahjusta, jätab juuksed pehmeks ja otsad terveks, maha ei kulu, umbes kuu on nagu oleks äsja värvitud, kui kaitsta kuuma eest ja pesta värvi hoidva shampooni/palsamiga. Olen ostnud seda korduvalt.

2. Syoss Heat Protect styling-spay. Kuumakaitse, ei ütleks et kõige parem. Ei jäta juukseid nö rasvaseks. Olen kasutanud paremaid kuumakaitseid, seega uuesti ei ostaks.

3.Taft power hairspray. Juukselakk, mis on level 5 ja mega strong. Mõeldud kuivadele ja stressis juustele. Püsivus keskmine, minu meelest ei tee päris seda mis pakendil kirjas. Ei kleebi juukseid kokku ja juuksed on nö loomulikud, et sellist lakitunnet juustes pole.


4. got2b volüümipuuder - Ei teinud grammigi seda mida pidi, ehk siis volüüm puudus peale selle kasutamist. Puudrilaadne, tumedal juuksel jääb alguses valge, aga kui kergelt sisse sahmida, kaob see hele pulber läbipaistvaks. Jätab juuksed kleepuvaks ja ebameeldivaks.

5. KC proffessional Four Reasons juuksepalsam värvitud juustele - Üpriski hea palsam, suur mõnus potsik, jätkub kauaks ajaks. Niisutab keskmiselt aga minu rikutud juust mitte piisavalt.

6. KC proffesional Four Reasons shampoon värvitud juustele - Sama mis palsam, küll väiksem, aga tegi oma tööd, kaitses värvi hajumast, niisutas juukseid ja pesi viimistlusjäägid kenasti ära, aga ainuke miinus, tekitas kõõma.


7. ST. Moriz isepruunistuv vaht toonis medium - Väga meeldis, ei teinud oranziks, ei teind ka liiga tumedaks, jäi nahal loomulik ja ei jätnud triipe. Ostsin seppäläst ja maksis mingi 5 euri - seega ka hind pole rahakotile laastav. Ei kasutanud eriti palju, seega pool pudelit on veel toodet täis, aga kahjuks läks see niiöelda halvaks, seega pruuni asemel on ta nüüd suht roheline..

8. Tonymoly Eggpore blackhead out oil gel - Aasia kosmeetika, armas pakend ja mõnus geel, eemaldas mingil moel küll "mustpead", aga kahjuks nagu ma aru sain, peab seda järjepidevalt kasutama, et ka tulemus püsima jääks, või ma lihtsalt kasutasin seda valesti. Kindlasti proovin kunagi uuesti ja ehk ka õigesti.

9. Keune So pure shampoon kuivadele juustele - niisutav shampoon, lõhn oli meeldiv ja pesi puhtaks küll, aga nagu paljud teised shampoonid, tekitas ka see minul kõõma. Seega ei sobinud.


10. Lush Woosh duššizelee - väga vahva ja värskendav toode, tarretiselaadne duššigeel, igati põnev. Lushi toodete kohta pole mul üldiselt kunagi halba öelda, seda ka selle kohta. Olen ostnud korduvalt ja ostan ka edaspidi.

11. Lush The Comforter vannivaht - Sama mis esimese kohta, olen ostnud korduvalt ja ostan edaspidi. Lemmik Lushi vannivaht, suur roosa mõnus tükk, mis värvib vannivee mõnusalt roosaks, vahutab metsikult ning teeb naha oh-kui-pehmeks! Soovitan!

12. Lush Ponche duššigeel - Väga omapärane duššigeel, lõhnab apelsini ja üllatus-üllatus tequila järgi. Täheldasin seda, et kui oled eelnev päev alkoholi tarbinud ja õõnes olla, siis sellega end pesta ei tasu, ajab iiveldama.. Aga igapäevaselt väga mõnus duššigeel.



 13. Maybelline ripsmetušš illegal lenght - üks vaieldamatu lemmik, nüüd leidsin sama, rohelise kirjaga, mis on küll veel lemmikum, aga see oli mõnus ripsmetušš. Sisaldab väikseid ribasid, mis kleepuvad su ripsmete külge, seega teeb su oma ripsmed pikemaks. Toimib. Ei läinud tükki ja ei määrinud silmaaluseid pandaks, püsis kaua peal. Kiidan!

14. JOIK toniseeriv tsitruse vannisool greibi, apelsini ja sidruni eeterlike õlidega - mõnus värskendav aga kui vanni pannes tootega liialdada, ajab naha kihelema.






Olete mõnd neist toodetest kasutanud ja mis on teie arvamus? Anna kommentaarina teada :)












Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar