9. oktoober 2013

FOTD #1

Olen olnud alates aprillist kadunud, minu siirad vabandused. Elu pressis tugevalt peale ja polnud lihtsalt aega (isegi ripsmeid polnud vahel aeg värvida)! Aga pürgin vaikselt tagasi ilumaailma tagasi ja püüan end jälle kuumimate trendidega kurssi viia :)

Võtsin siis täna kätte ja võõpasin end glamuurseks.. tegin isegi lokid (mis mul kunagi ei kuku hästi välja, pool elu lühikeste juustega olnud ja nüüd, kui juuksed õlgadeni sirgunud on, on minu jaoks lokiaparaat nagu ilmaime!)


Nagu pildil näha, on põhirõhk huultel (kärtsakas ja punane) ja muu on vaikne, kõlab nagu sügis :)


Nägu siis alguses muidugi pesen, siis kreemitan Chanel hydramax + maskiga, mis on omapärane, et vajab 10 minuti pärast toonikuga eemaldamist (toonikuks kasutan hetkel Bioderma sensibo h2o näovett) ja kui need kaks pisiasja tehtud, piserdan üle Lushi Tea Tree veega, mis aitab punnikeste vastu võidelda (muideks, antud asi imemõnus meigikinniti, vahel kasutan ka seda kõige lõpus :))


Jumestuskreemiks hetkel Maybelline FIT me, toonis 120. Pisikesed iluvead kaotan MAC pro longwear peitekreemiga toonis NW20. Imemõnus asi, aga üks suur miinus - see pump on tõeline piin. Ükskõik kui ettevaatlikult üritad toodet välja saada, on lõpptulemus ikka liiga palju.


Jumestuse kinnitan Chaneli puudriga. (Tõeline diivade glämmtoode, paneb sind tundma luksuslikult!)


Kontuurin/pruunistan ja põsepunaks kasutasin seekord ELF kombot. Suvisemal ajal lemmik, talvepoole mitte nii enam, kui nahk hakkab jumet kaotama. Liiga tume/mudane talve jaoks.


Kulmud värvin kergete liigutustega Make Up Store lauvärviga toonis Kakaw (ideaalne pruun!) ja kinnitan karvad kindlasse kohta Lumene kulmugeeliga. Hiljem, peale lauvärvi, koolutan ja värvin ripsmed Maybelline ripsmetuššiga.


Lauvärvile eriti rõhku ei aseta, seega kasutan kergekäeliselt vaid kolme tooni, kõige all yaby seashell, siis veits dimensiooni yaby firewoodiga ja hajutan yaby just peachy´iga. PS. saab glow veebi/pärispoest ja tegemist imearmsate ja imetugeva pigmendiga lauvärvidega. Suurus umbes meie 2 sendine :)


Ja nüüd päeva staar - huuled. Kõigepealt korrigeerin huule kontuuri Misslyn nahatooni korrektoriga, siis sõna otseses mõttes liialdan Manhattani huulepliiatsiga - nagu Marilyn Monroe omalajal tegi. Siis värvin huuled Lime crime huulepulgaga toonis Centrifuchsia ja panen peale Lime Crime huuleläiget Present. Ja voila, oledki ilus!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar