9. oktoober 2013

Sügisvärvid

Käisin imearmast noort neidu, Mari-Liisi, pildistamas ja ühtlasi tegin talle ka hästi rõõmsa, noortepärase ja värvilise meigi - täpselt sellise, nagu meil looduski praegu on.


Alguses nagu ikka, korralik puhastus ja niisutamine, kuna neiul aknele kalduv nahk. Siis tupsutan probleemsematesse kohtadesse Benefit the POREfessionali ning seejärel jumestuskreem, kuna noor nahk ja ei vaja tugevat põhja, valisin Chaneli Vitalumiere Aqua, toonis 22 beige rose. Punnikesed ja pisi iluvead katsin/peitsin MAC studio finish peitekreemiga toonis NW15. Natuke kontuurisin NYC pruunistava puudriga toonis 720A sunny ja veidike Too Faced´i põsepuna (Blushed). Kõik kinnitasin kenasti Chanel poudre universelle libre´ga, ehk siis tolmpuudriga, toonis 20 clair. 


Kulmud toonisin Make Up Store microshadowga, toonis kakaw. Oleks võinud kasutada toon heledam, kuna antud värv oli tegelikult tema jaoks liiga tume, aga natuke hajutasin hiljem peitekreemiga õrnalt. Siis valmistasin ette silmad Too Faced Shadow insurancega lauvärviks. Otsustasin hästi värviliste lauvärvide kasuks, seega YABY oma kirgaste toonidega oli igati suurepärane valik. Kolm tooni - sisenurka kollane (pure yellow), keskele oranz (tomato face) ja välisnurka roheline (club green) ... Nagu valgusfoor, põhimõtteliselt. 


Peale lauvärvi on aeg laineri käes. Tegin nunnu kiisusilma Make Up Store cake eyelineriga, toonis black. Vee asemel tupsutasin pintslit ELF makeup Lock & seal´i sisse, et antud kuiv lainer vedelamaks muutuks. 


Kui lainer tehtud, on järg ripsmetušši käes. Valisin ei midagi erilist, kui truu Maybelline, the colossal volum´ express, toonis smoky eyes. 


Peale ripsmetušši paigaldasin ebayst ostetud hiinakad täissünteetikast ripsmed, mis ühe pisikese fotosessiooni ajaks ajab asja ära küll - pikemaks õhtuks aga ei paneks, kanged ja valusad veits. Lisan veel ühe kihi ripsmetušši ja koolutan kenasti kokku kõik. 


Huultele natuke Elisabeth Ardeni 8 hour creme ja sellepeale Lime Crime huulepulk toonis Geradium. Kõige lõpuks kinnitan kogu kompotti Model in a bottle kinnitava spreiga.




2 kommentaari: