9. oktoober 2013

Maybelline Colorama küünelakid


Olen omale kogunud kokku 6 Colorama küünelakki, mõni on hea, mõni on suurepärane ja mõni on täielik kräpp. Loe edasi, et saada teada, mis on milline :)


Polka dots, ehk siis isiklik lemmik.
Katvus hea, nõuab 1-4 kihti, olenevalt kas sa paned ühevärvilise laki peale ja polka dotsi peale, siis saab huvitava efekti või soovid, et oleks laki oma värv, siis peaks panema rohkem kihte, et oma küüs läbi ei kumaks.


Vintage leather. TÄIELIK KRÄPP!
Katvus suurepärane ning kuivab kiiresti, matt. Nõuab 1-2 kihti, olenevalt eelistusest. Püsivus ebareaalselt halb! Ilma aluslakita või abimeesteta püsib peal täpselt 20 minutit. Aluslakiga sain proovida kuni õhtul dušši alla läksin, ehk siis pidas vastu 9-10 tundi. Põhimõtteliselt kukub küljest. Väga ebameeldiv.


 Sinine Colorama.
Katvus suurepärane, 1-2 kihti, olenevalt eelistusest. Imeilusa pärlmutter läikega. Lemmikute järjekorras number 2. Püsib hästi peal.


 Kollane Colorama.
Katvus keskmine, 2-3 kihti. Püsivus keskmine, kipub narmendama.


Roosa Colorama.
Katvus hea, 2 kihti soovitatavalt, püsivus hea.


Beebiroosa Colorama.
Katvus keskmine, 2-3 kihti, püsivus, nagu vintage leathergi - KRÄPP.

Kokkuvõte: Coloramade puhul soovitan vaid Polka Dotse või tumedamaid toone, heledad ja matid ei kõlba kuskile. Esimene, beebiroosa sai ostetud kusjuures ligi 8 euriga. Rõõm kuulda, et nüüd hind kuni 3 eurini lastud. Aga see vähemalt hea, et esimese ostuga ei pettunud nii võrd palju, et teised oleks ostmata jätnud, on ka neil olemas mõni päris hea lakk aga üldiselt möödalask. Pole vaimustuses.

ps. eirake mu vanainimse sõrmi - päris hirmus :P

2 kommentaari:

  1. Colorama juures ongi naljakas see, et iga värv on erineva koostisega.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Põhimõtteliselt ostad põrsast kotis.. iial ei või teada, kas vaimustud või pettud.

      Kustuta