29. november 2012

Aasia kosmeetika/näohooldus

Olen hakanud tõsist huvi ilmutama Aasia (Korea, jaapan) kosmeetika vastu, eriti näohoolduse vastu. Olen siis palju Ebays tuuseldanud ja leidsin päris mitu vahvat toodet, mis ma ka omale tellisin ja kohe järgi proovisin. Parimad on nüüd siis teie ees!

 Esimeseks sai ostetud Tonymoly EGGpore kooriv pooripuhastaja. Tegemist on siis sellise vahva munakujulises topsis olev geel, milles on oranzid terakesed sees, mis koorivad. Lisaks sisaldab see muna! Lõhnab omapäraselt aga mitte ebameeldivalt. Jätab naha mõnusalt puhaks ning pehmeks. Tõesti toimib! Olen märganud et punnid mis olid enne, paranesid kiiremini kui muidu, alandab punetust näos ning tavapärased punnid on hakanud eemale hoidma. Lisaks ninapealsed poorid on palju palju puhtamad. Originaalis koosneb see eggpore kolmest osast: puhastaja, poorivähendaja ja siis katja (sisuliselt bb kreem). Kõik kolm on vahvas munalaadsetes topsides, mis annab asjale suure plussi juurde. Hind soodne ja Eestisse täiesti tasuta saatmine. (6.18£ ehk umbes 7€)
Ametlik koduleht ja ebay link, kust ostsin.









Väike kummaline Korea Tonymoly EGGpore reklaam ka..

Lisaks ostsin Ebay'st kolm näomaski, jällegi Korea toodang. Tegemist on siis Foodaholicu Apelsini näomaskiga. Lisaks pooripuhastusele lubab ta veel anda sära ja elastsust. Kuna sisaldab C vitamiini ja seda teadugi talvel eriti vaja (muidu omandab inimene selle puuviljadest). Erilist pooripuhtust ei märganud, aga rahustas ning muutis näo säravamaks küll. Pakis kolm maski ja hinnaks £2.40, saatmine jällegi täiesti tasuta. Uuri lähemalt Ebay'st.


Nüüd veidike lähemalt kosmeetikast, mis soetasin. Esimene on siis Missha BB Boomer. See siis peaks olema põhimõtteliselt BB kreemi primer, mis annab nahale sära ja alandab punetusi, mis on boonuseks BB kreemi kasutamisel. Niisutab ja lõhnab väga hästi! Hinnaks £7.18 ja jällegi tasuta saatmine.


Teiseks omandasin esimese BB kreemi. Euroopa/lääne BB kreeme ma ei usalda, seega tahtsin siiski proovida seda, aga valisin hoopis aasia oma. Enne seda ostsin pisikese komplekti, mis sisaldas nelja testerisuuruses BB kreemi, proovisin mõnda aega ja see jäi mulle lemmikuks, kuna niisutab rohkem kui teised. Antud tuup siis sisaldab Skin79 Super+ BB kreemi. Mis see BB kreem siis õigupoolest on? See on 3in1 toode, mis sisaldab valgendavat ainet (valgendav siis sessmõttes, et alandab punetusi, mitte ei tee sind näost valgeks) ja kortsudevastast ainet, kaitseb päikese eest (SPF25, mis on juba ise kortse ennetav) ja lisaks siis toonib. Euroopa variandid on aluskreem+punnirohi+toonija, aasia omad tunduvad palju rohkemat olevat. Alguses ehmatas mind ära tema hallikas toon (on vaid ühte tooni olemas, mis peaks sobima paljudele nahkadele, aga mitte just väga tumedatele), aga kui nahka ära hajutada, kadus see hallikas toon ära ja oli kenasti nahatooni, nagu peab. Jätab siidpehme viimistluse ja lõhnab meeldivalt. Kulub iga kasutuskorral imevähe, pisike hernetera suurune kogus vaid, mis on igati postitiivne, seega jätkub sellest 25 grammisest tuubist pikaks ajaks. Hind ümardatult £5 ja tasuta saatmine Eestisse jällegi. SOOVITAN!

*Eggpore, missha ja skin79 on kõik ühest samast ebay poest, seega iga ostuga olen saanud alati hulgi testereid kaasa, mida olen ka paljusid proovinud. BB boomerist hakkasingi näiteks testeri tõttu huvituma, mis pärast ma ta ka omale ostsin, kuna tester oli hea (siinkohal ütlen, et testerist jätkus üheks korraks)
 Proovin tulevikus veel erinevaid tooteid ja kindlasti annan ka teile teada, mis neist arvan.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar