18. november 2014

Suitsune




Vabandan kohe täitsa ette ära, et piltidel nähtud toonid pole 100% õiged, on talvine aeg ja ma elan koopas. Toas on kollasem valgus ja isegi lisavälk ning töötlus ei aita mul asja õigemaks saada. :( Aga kuna meik on must + effektvärv, võite kasutada endale sobivaid toone, minul osutus ta olema lilla.



Kogemata sai Instagrami kunagi pandud üles pilt, kus oli mul ülisuitsune lilla-mustaga silmameik.. Ja rahvas läks üpriski leili sellepeale ja leidsid, et see on ilus. Ma siis tegin selle uuesti ja nüüd on see teie ees. :) Pisut küll ebakorrektne ja lohakas, möödusid mõned tunnid, kuniks ma pildistamiseni jõudsin.. Aga põhimõte on lihtne. Lau liikuvale osale süsimusta põhja - mina kasutasin NYXi Jumbo pliiatsit toonis Black Bean (601), mille hajutasin kenasti ära Sigma E25 Blending pintsliga. Siis patsutasin Bdellium 936 pintsliga ainult jällegi lau liikuvale osale musta lauvärvi, mis on firmalt Inglot ja toon 63, mille ma hajutasin ka kergelt ülespoole, aga mitte liiga palju. Seejärel hajutasin ääred kergelt Sleek'i lilla tooniga, mille leiab Vintage Romance lauvärvi paletist ja tooniks A Vow In Venice. Seejärel koolutasin mitmed korrad Tweezermani koolutajaga ja värvisin ripsmed mitmekihiliselt ja nii ülemised kui alumised L'oreali Volume Million Lashes ripsmetuššiga, mis on So Couture oma (kui sul on parfüümile tundlikud silmad, ei soovita. Tušš lõhnab!). Kulmud Zoeva 317/Wing Liner ja Make Up Store lauvärv toonis Smog. Huultel Kylie Jenneri poolt tuntuks tehtud MACi huulepliiats toonis Whirl, millele tupsutasin näpuga veidike OCC Lip Tar'i toonis Annika (mis on ühtlasi mu ema nimi :).




Prep:

1. Benefit It's Potent! silmaümbruskreem
2. Nivea universaalne kreem
3. Maybelline Baby Lips Smoothing




Põhi:

4. MAC Studio Finish Concealer NC15
5. Maybelline FIT ME peitekreem toonis 10
6. Maybelline FIT ME Anti-Shine Stick toonis 220
7. MAC Face and Body Foundation N2
8. MAC Studio Fix Powder NC15
9. Ben Nye Luxury Powder toonis Banana
10. Maybelline FIT ME bronzer toonis 200s
11. Make Up Store Microshadow toonis Smog
12. theBalm Mary-Lou Manizer highlighter
13. Make Up Store Marble Blush toonis Breccia

(Pintslid: Zoeva 127/Luxe Sheer Cheek, Real Techniques Deluxe Crease Brush, Bdellium Tools 955, Bdellium Tools 980, Real Techniques Powder Brush, Zoeva 104/Buffer, Sigma F35 Small Contour, pildil puudub must Beauty Blender, mida kasutasin banana puudri silmaalla asetamiseks.)




Silm:

13. Too Faced Shadow Insurance
14. NYX Jumbo Pencil toonis Black Bean
15. Sleek Makeup palett Vintage Romance, toon alumisest reast vasakult esimene, A Vow in Venice
16. Inglot lauvärv toonis 63, mis on palettis must
17, Tweezerman ripsmekoolutaja
18. L'oreal Volume Million Lashes So Couture


(Pintslid :Bdellium Tools 936, Bdellium tools 780, Bdellium Tools 785, Zoeva 228/Crease, Too Faced (sain oalettiga kaasa), Real Techniques Base Shadow Brush, Zoeva 227/Soft Definer, Sigma E25 Blending, Ecotools, Bdellium Tools 542, Zoeva 317/Wing Liner).



Huuled:

19. MAC Lip Liner toonis Whirl
20. OCC Lip Tar toonis Annika




Hõissa!

2 kommentaari:

  1. Kust kohast saab osta või tellida Ben Nye puudrit ? :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Minul tuleb ta love-makeup.co.uk lehelt 😊

      Kustuta