23. september 2015

Arvustus // Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick


Taaskord lähemalt Kat Von D iluvidinatest. Seekord räägin tema matt-huulepulga sarjast, mis kannab nime Evelasting Liquid Lipstick. Antud eksemplar on toonis Lovesick. Ausalt haigeks teeb küll antud huulevärvi vastu tärkav armastus. Ja pöörakem tähelepanu pakendile.. See on ilus. Disain on KVD enda poolt ning on minumeelest üpriski originaalne ning naiselik. 


Pealekandmine on huuleläigetele iseloomuliku aplikaatori abil imelihtne. Saab teha üpriski konkreetset ja täpset joont, ilma et peaks pintsli järgi haarama. Tooni pigment on tugev ning ei vaja teise kihi lisamist. Teist kihti ma ausalt ei soovitakski panna, kuna siis ta vōib hakata kobrutama ning huultel tekib ebameeldiv raskusetunne. Ühe kihiga on ta üsna märkamatu, st et ei tunne, nagu midagi oleks huultel. 
Toon ise on mōnus igapäevane, tuhm roosa. Sobib minumeelest erinevatele nahatoonidele ning teeb erinevad naised veel kaunimaks kui nad juba on. 
Vastupidavus pikaajaline, ei määri, valgu üle huuleääre ja musikindel! 
Kogust teisel 6.6ml, mis on rohkem kui küll, tükk aega muretu. Küll aga taaskord kättesaadavus kehv, KVD tooteid saab ainult Sephorast, minu oma tuli ka otse ameerikamaalt.


1 kommentaar: