21. september 2015

Arvustus // Sephora Cream Lip Stain

Sõbranna Janne (Instagramis @jnzzzz, tasub jälgida, vahvad meigipildid tulevad sinna aegajalt (: ) otsustas, et tema läheb nüüd Pariisi. Kasutasin võimaluse ära, ja lasin tal Sephorast omale ühe nende nimibrändi huulemäärde tuua. Sephora Cream Lip Stain. Kuna matiks kuivavad vedel-huulepulgad on mu lemmikud, tuli siis ilmselgelt ka see samasse auku.
Valisin tooniks klassikalise punase (01 Always red), sest igal naisel peaks taoline toon meigisahtlis pesitsema.


Aplikaator on selline nagu iga teisel samalaadsel pulgal ning tänu selle on pealekandmine mugav ja täpne. Värv kuivab kiiresti, ei tekita raskustunnet ning ei kuivata huuli, sest sisaldab avokaadoõli. Proovisin ka mitu kihti teha (milleks polnud tegelikult üldse vajadust) ning ta ei hakanud kobrutama, nagu paljud samatüübilised huulepulgad seda teevad. Küll aga ta natuke kandub edasi, et 100% musikindel ta pole. Ka jätab punase rõnga tassiäärele. Aga ta ei valgu huulepiirist välja ning on sametiselt matt. Võib-olla on süüdi selles minu rasune nahk, vb kuivema ja normaalse nahaga inimestel seda probleemi ei esine :)
Ka on tema eemaldamine kergem kui teiste samalaadsetega, st ta ei määri tervet nägu eemaldamisel ära vaid jääb kenasti vatitupsu külge, sinna kuhu peaks.
Äärmiselt postiivne üllatus, et 11€ eest on võimalik saada nii sensatsooniliselt matid huuled.

Küll aga kättesaadavusega on teine mure.. Sephora pole just tuntud ülemaailmaline postitaja. Aga tutvused tulevad alati kasuks! Kel on, see on õnneseen ja soovitan kindlasti proovida!


Soovitan alati ka pealekandmist huuli koorida (suhkur või hambahari) ja niisutada (alati peale veidikest imendumist ülejäägid eemaldada, et huul oleks kuiv), siis ei jää iluvigasid näha, sest matt rõhutab igat ebatasasust. 





Hõissa!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar