22. september 2015

Metal Crush


Istusin taaskord insprisatsioonipuuduses ja mõtlesin, et oleks lisaks arvustustele aeg meiki kah teha.. Vahtisin oma vidinaid ja ei tulnud kohe mitte pähe mis teha... Ja siis mõtlesin, et miks mitte kasutada vaid ühte toodet. Üle kogu silmalau. Ja siis valisin selleks Kat Von D Metal Crush lauvärvi toonis Danzig. Imeilus metallne lilla, mis sätendab valguse käes natuke hõbedaselt ja natuke siniselt.. Lihtsalt lummav! Ja lisasin seda kohe ohtralt - ma pole ju teadagi naturaalse meigi tegija, jätame selle teistele :)


Pakend on kvaliteetne ja massiivne - ta on üpriski suur. Tugevast plastikust ja käes katsudes on tunda, et tegemist ei ole odava asjaga. Eriti meeldib see, et värv on läbi läbipaistva osa näha ja eriti kaunis on suur KVD logo.


Pigmenteeritus on tal üle mõistuse, eriti kui kasutada hästi kohevil pintslit.. Siis on väga suur võimalus, et sa lähed üle piiri kogu aplikatsiooniga. Ma ei pidanud alloleva silmameigi tegemisega eriti vaeva nägema, sisuliselt kaks pintslitõmmet. Kõik muu nõudis rohkem vaeva kui Danzigu kasutamine. Eriti meeldib see, et ta ei ole labaselt sätendav. Vaid tal on tõesti metallne sära, mis püüab valgust.


Lisaks Metal Crushile kasutasin veel kulmudes Anastasia Beverly Hills'i Dipbrow Pomade toonis Medium Brown, KVD Light+Shade Eye paletist toonid Ludwin ja Lazarus, KVD Tattoo Liner toonis Trooper ja Maybelline The Rocket ripsmetušš.


Ma nägin hirmus palju vaeva, et näidata teile neid pisikesi siniseid glittertükke lauvärvis - kaamerasilm lihtsalt ei seletanud neid ära. Täielik witchcraft! Seega photoshoppisin end oimetuks, et värvide ja kontrastidega mängides välja tulid. Enam-vähem sain hakkama, pärissilmale on ta palju vaimustavam, kui siin. See on lihtsalt imeilus lauvärv!

Hõissa!

Jah, ma olen taaskord juuksetooni vahetanud.. (:



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar