25. veebruar 2016

Ebay leiud #1


Käisin mina siis ebay avarustes kolamas ja leidsin nii mõnegi põneva asja. Otsustasin siis Youtubes uurimustööd teha ja ohsatont, kus ikka kiidavad. Ja kuna hinnad ei ole laes vaid vastupidi naeruväärselt madalad, otsustasin proovida.

Esimesed asjad, mis minu postkasti potsatasid, olid nn huuleläiked. Kuigi tegelt on nad matid huuleläige-pulgad. Värvitoonide valik on põhimõtteliselt piiritu ja hind 0.99£ + tasuta saatmine. JEP.

Mis ma neist arvan? No kui hakata võrdlema kvaliteeti ja hinda siis no kvaliteet ületab ikka hinna sajakordselt. Minu huultel nad püsivad hästi, nende pigment on uskumatult tugev, nende lõhn ei ole häiriv (kuigi üsna tehislikult magus teine), küll aga nad on natuke huuli kuivatavad ja jätavad natuke kleepuva tunde. Mina saan sellest lahti kui veidike puudriga üle käia. Igasugune klepekas ja niiskustunne kaob ära. Eemaldamine võin väita, et on keeruline. Küll õlibaasil eemaldi eemaldab nagu naksti teise ära.

Ka postitusaeg on kiire ja alloleva partii sain vähem kui 2 nädalaga kätte. Mis on hiinast tulnud kauba kohta natuke uskumatu.. Muidu ikka passid kõva kuu kindlasti.



Essaks tooniks siis mõnus helelilla, kannab numbrit 10. Tema pealekandmine oli natuke keerulisem, jäi natuke augulisem. Aga head lillat huuletooni ongi keeruline leida. Ma kandsin kokku kolm kihti huulemöginat, et saada arvestatav huulevärvi katvustase. 




Teine toon on natuke tumedam ja kergelt metaljas. Üsna kehv katvuselt. Jääb natuke triibuline. Ma usun, et seda probleemi oleks saanud lahendada sellega, kui lisada veel üks kiht (pildil juba kaks kihti olemas). Kuigi toon on imeilus. Kannab numbrit 04.



Natuke omanäolisi toone kah, helesinine. Täiesti matt. Katab normilt, ei jää triibuliseks ja auguliseks. Kannab numbrit 11.



Matt huulepulk aga metalse säraga. No logic, aga igatahes nii ta on. Eeldab pealekandes mitut kihti, muidu ei ole pigment seda mida ta olema peaks. Huultel kõige mugavam. Kannab tooni numbrit 08.




Kui juba sinised olid, siis miks mitte ka üks roheline? Mulle nii meeldib see toon! Number 07.



Üks natuke tavalisem ja "igapäevasem" toon, kergelt pruunikaspunane. Kõige kergem huultele kanda, hea tulemuseks vaja vaid 1 kihti. Number 33.



Kõige nunnum toon maailmas. Mu huuled küll on igasugu kirjumirjudest üsna ärritunud, aga ikkagi, minu kõige lemmikum ja kannan põhimõtteliselt seda iga päev! Toon, mis paneb inimesi sulle komplimente jagama :) Number 18.

Hõissa!

9 kommentaari:

  1. Oh, nii ilusad toonid :)
    Kas annaksid nende lingi?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Lingid kõik on ära märgitud tekstis :) Tuleb vaid peale klikata :)

      Kustuta
  2. Asi polegi niivõrd selles kvaliteedis (püsivus) kui selles, mida need huuleläiked sisaldavad. Arvestades, et kasutad neid huultel siis sööd seda pidevalt sisse.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. tegemist ei ole fake toodetega, tegemist pisike aasia brändiga, mis ei sisalda ühtegi halba ainet, mis oleks erinev nendest, mis euroopas saada on. Kui oleks toode fake või replica, siis oleks üsna kaheldav.

      Isododecane : ok
      Acrylamide copolymer : hea
      Kaolin: hea
      Styrene-ethelyne/propylene : stabilisaator
      Cetearyl alcohol : okay, rasvane alkohol
      Cera microcristallina : ok
      Methylparaben : ok
      Kõik numbrid on värvilisandid

      Müüakse neid ebays seetõttu, et see on kõige odavam turunduse võimalus - seepärast on ka nende hind nii soodne.

      Kustuta
  3. Postitus oli hea, aga natuke halb lugeda oli :) Liiga väike kiri mu haigete silmade jaoks :D

    VastaKustuta
  4. Aitäh soovituse eest - tellisin ka endale :)

    VastaKustuta
  5. Kas sa saaksid oma research'i allikaid jagada? Youtube jms? Su postituses pole sõnagi brändist endast või kust nende kohta infot saada. Swatchid on kenad, aga c'mon, isegi vanas geishameigis kasutati pliid. Arvestades päritolu ning kogu Lime Crime'i draamat, siis peale prinditud ainesisalduse tsiteerimisest ei piisa usalduse loomiseks.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kui oleks tegemist olnud kindla brändi review'ga, oleks olnud ka kindlasti rohkem infot, aga see oli kerge leid, mis juhtus internetis, siis on internet ka alati abiks info leidmisel. Igatahes, nii nagu ma aru saan, et kui Lime Crime taga oli draama, siis ei või üldse enam internetist kosmeetikat tellida? Kui kellegil on tugevam huvi, võib ju alati toksida Youtube avarustesse "cheap ebay makeup" või "cheap ebay lipstick" ja videosid tuleb massides. Muidugi kui ei usalda, siis ausõna, mina ei sunni sind ostma :)

      Kustuta