18. jaanuar 2016

Tere 2016 ..

... Ja nägemist Birgiti Lustikummut. Nüüd on nii mõnelegile inimesele kalliks saanud blogi uue nimega, lihtsalt Lustikummut. Miks? Ma võtsin semu kampa! Kahekesi on alati kõike lõbusam teha, ehk siis hakkab ka siin tegevus aktiivsem olema. Jaa.. jaa.. jälle luban? Seekord võiksin ju jalad tagumendi alt välja ajada ja tõesti ka võiks nii olla. Aga kas ka on - seda näitab vaid aeg.

Asjast siis lähemalt. 


Mul on sõbranna, ta nimi on Janne.



Meil on ühine huvi. See huvi hakkab siin kajastuma - ehk siis iluvärk. Tema spetsialiseerub videotele ja mina kirjapoolele, ehk jätkan pildistamise-kirjutamisega. Postitusi teeme me mõlemid, proovime mitte korraga, aga niimoodi stabiilselt, et asi väga kirjuks ei läheks. Esimene, selline natuke logisev ja erroreid täis videopostitus on juba kohevarsti üleval ja ma loodan, et meie uus suund Teile meeldib ning elate kaasa! Kindlasti ootame me Teie kriitikat ja kiitusi, kõik selleks, et muutuda vaid paremaks!

Muutus ka blogi välimus veidike, paremal küljel on võimalik meie mõlemi sotsiaalmeedia lingid (klikid lihtsalt pildile, iisi) ja võtsin üleliigset prahti vähemaks - silmasõbralikum ehk :)

Loodan, et meeldib. Uus aasta - uued tuuled.

Hõissa!


2 kommentaari: