8. jaanuar 2015

glitz


Tellisin omale aastavahetuseks mitu säravat asja, Inglismaalt. Kätte sain need aga alles uuel aastal. Ei tea, kas detsembri alguses posti pandud asjad jäid Hiina müüri taha kinni? Sesmõttes, et me helistasime 29ndal, et kas on miskit tulnud, et kas tasub maalt sipsti Tallinnas ära käia või pakk Pärnusse suunata.. Tallinna koju jõudes selgus, et ka teadis oli 29ndal postkasti potsatanud. Omniva, pull yourself together! 

Igatahes katsetasin ja mökerdasin..


Reaalsuses oli kõik muidugi rohkem säravam ja pronksisem, kui kaamerasilm seda püüab. Soetasin omale OCC glitteri, beežis toonis, mis minumeelest oleks imeilus tumedal põhjal. Lisaks tegin tellimuse ka Makeup Revolutioni toodetele ja kui hakkata võrdlema nende odavat hinda ja toodete pakendi kui ka koostise kvaliteeti - noteretali, kuku või pikali, aga imeline ju! Küll oli ainuke pettumus kulmutint, kuna on veidike liiga oranz mu meeldimise jaoks ja toon LIGHT pole üldse light! Mis see dark siis olema peaks? Oleks ehk pidanud Fair toonis võtma... Küll aga ta püsivus on lihtsalt ebareaalselt pikaajaline. Ka £1 maksev huulepulk on kreemine ja niisutav, küll aga püsivus sellise kreemisuse juures ilma huulepliiatsita nadi.

Ka mul on uus juuksetoon, otsustasin külmalt sinkjas lillalt mõnusale pastelsele roosale üle minna.. aga kui kauaks? Tooni annab mulle Manic Panic Cotton Pink, mis on segatud ohtra palsamiga. Nüüdseks on teine korralikult ära kulunud. Värvi soetasin Colorvibes poest Kaupmehe tänaval, kus on imearmas klienditeenindus! 



Nägu: 

MAC Face & Body toonis N1
Maybelline Fit Me jumestuskreem toonis 110




Kulm:

Make Up Store Microshadow toonis Smog



Silm:

Makeup Revolution Ultra Blush Palette toonis Golden Sugar (kasutasin lauvärvidena, põsel ja kontuurimisel)
Make Up Store Microshadow toonides Smog ja Kakaw
Maybelline The Rocket ripsmetušš
Ardelli Wispies ripsmed



Huul:

MAC huulepliiats toonis Whirl 



Hõissa! Nüüd olen teinud oma blogisse 100 postitust! 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar