24. aprill 2014

MUA Matte huulepulk


Juhtusid mu kätte mõningad MUA tooted, millest üks on antud Matte huulepulk. Tooniks ilus lillakas-roosa, mis kannab nime Lilac Belle. Kõige mugavam kättesaadavus on sel MUA kodulehel, mille link asub SIIN
Hind on tal soodne, 1.22 kohalikku raha (Euro), postikulu küll natuke krõbedam, kuid siiski soodne, ehk siis £4.95 mis on umbes kuus Eurot ja natuke sendivärke peale. 



Huulepulk ise on täpselt selline nagu ma ette kujutasin, kuiv. Aga kui mitu korda huultepeal sellega mängida, muutub ta kehasoojusega pehmemaks ja pealekandmine vaat et lausa sametine. Otsest kuivust ma huultel sellega ei tajunud ka ilmselt seetõttu et kehasoojus teda pehmendas. 1 Eurose huulepulga kohta lausa et imekspandav. Hetkel mulle meeldib ta nii väga, et teeb kõikidele Maybellinedele ja muudele "toidupoe" huulepulkadele pika puuga ära.
Toodet pakendis 3.8G, mis on päris korralik kogus. Lõhnatu ta pole, lõhn pigem häiriv kui meeldiv. Ise eelistanuks ilusamat pakendit, aga see polegi nii oluline - eks see sisu mängib rohkem rolli.


Peale pikka näppimist märkasin, et põhjas, kus on nii öelda tooni näidis.. on ära keeratav ja huulepulka täis! Täitsa meeldiv üllatus, pole veel midagi taolist avastanud.


Kohale tuli ta umbes nädalaga, mis on päris kiire. Ja seda ka valutult, ei mingit liigset ooteaega ning jamamist postimajaga. Positiivne!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar