23. märts 2014

Lime Crime // Pink Velvet

Mõni aeg tagasi lasi Lime Crime välja uue sametiselt mõnusa huuletoote Pink Velvet. Nende Suedeberry ja Red Velvet on enne siin krediiti saanud, nüüd on uusasuka käes kord. Tegemist hästi erkroosa huulepulk/stain moodi iluvidinaga, mis paneb inimeste päid pöörama.


Koostist on veidike muudetud, ka pakendit. Võrreldes vanade tegijatega lõhnab antud huulevidin tugevalt vanilje järgi. Isikikult mind see ei häiri. Ka meeldis rohkem vanade Velvetinide pakendid. 


 Peale kanda lihtne ning mugav tänu heale aplikaatorile. Pole siiani kordagi pinstli järgi haaranud, et teha teravat huulekontuuri - aplikaatoriga on see täiesti võimalik. Vanade Velvetinidega mitme kihi järel ei hakanud huuled nö kobrutama ja tükki ajama, Pink Velvet tahab ideaalseks olemisel ühte kihti. Ka olen täheldanud, et võrreldes Red Velvetiga, Pink Velvet kisub niiöelda jooksma huultepealt mujale (määrib).. seega täiesti musikindel ta pole, Red Velvetiga musita, söö ja joo - midagi ei juhtu ning uuesti huulemöginat lisama ei pea.

Saadaval Lime Crime kodulehel (USA) hinnaga $20 (~ €15). Lisandub postikulu $10.95 (~ €8). Saadaval on nüüd ka kolm uut tooni (mis mul on tellitud), mis on American Horror Story: Coven auks. Midagi AHS fännidele :)

Lähemalt ja kiiremalt ja veits odavamalt tellijatele on olemas kaks UK netipoodi, Coctail Cosmetics  (€16.14 + €5.38) ja Love-Makeup (£13.50 + £4.50 / €16.14 + €5.38) , kust on neid väga mugav soetada. Viimasest olen Lime Crime huulepulkasid soetanud, ka on pärit Pink Velvet sealt. 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar