14. aprill 2016

LUMENE x Moeblogijate kirbuturg




Stella (Stellaarium) kutsus mind möödunud pühapäeval toimunud Moeblogijate kirbuturule Stellaariumi Pop-Up ilustuudiosse Lumene toodetega mängima, mis leidis aset Foody Allenis. Olin siis meikari rollis.

Üritus nägi välja selline, kus moeblogijad said kokku ning äritsesid oma rõivastega ja muu pudiga, mis oma garderoobis enam kasutust ei leidnud - iga müüdud rõivas sai omale uue hea omaniku, kes riiet kindlasti uhkusega nüüd kannab. Foody Allen on selleks ideaalne lisaks on tal väga hea 


Alguses oli meie Lumene boxis väga palju inimesi, kuna esimesed 25 klienti said Lumene 2 uue tootega kingikoti, mis sisaldas Lumene uut ripsmetušši ja lainerit mis kandis nime True Mystic. Mõlemad tooted on väga head!
Jumestusi väga põhjalikke ei teinudgi, enamasti noortel niiöelda "touch-up'e" (kulmud, kerge BB kreem, huuleläige, ripsmetušš ning lainer.) Küll aga on sellest kahju, et Lumene BB kreemide toonide valik on kehv - Fair toon ei olnud piisavalt hele meie põhjamaise naha jaoks.













Sain ise ka tutvuda Lumene toodetega, millega mul palju kokkupuudet pole olnud. Eriti silma jäi näohooldussarjast Lumene Bright Now Vitamin C Dry Skin Coctail - selle sees on jõhvika ja muraka õlid, mis on minu kuivale nahale kui taevane õnnistus. Jõudsin seda ise ka proovida ning tõesti töötab nagu lubadus nende poolt on.
Jumestustoodete poole pealt meeldivad mulle väga Nude Perfection Fluid Foundation, ning CC kreemid. Jumestuskreem on niisutav ning vedelapoolsem ja CC kreemid on üllatavalt katvad.
Ka kiidaks Lumene uut ripsmetušši - teeb ripsmed mõnusalt volüümikaks!
Üritus õnnestus väga hästi! Tänaks siinkohal Stellat mind kutsumast ning Lumenet taolise võimaluse andmise eest. Kõik sujus hästi ning ma jäin ise isiklikult väga rahule!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar