19. märts 2013

Haul // high-end meigitooted

Kolasin kaubamajas ja i.l.u's ja otsustasin kahe ostu kasuks. Üks on Mac fix + ja teine too faced sweet indulgences palett. Esimene on siis finishing mist, ehk siis kasutan meigi alustamisel niisutamiseks ja meigi löpetamisel kinnitamiseks. Eriti hea on ta värskenduseks päeva jooksul, kui enne puuderdada ja siis üle piserdada, ei jää tulemus nii "puudrine". Teine aga on imearmas too faced komplekt kus väidetavalt on köik enimmüüdud tooted. Komplekt sisaldab shadow insurance täissuuruses tuupi, 16 lauvärvi, mis on pigem pulbrised kui kreemjad, kaks bronzerit, kaks põsepuna, highlighter ja vägagi asjalik kahe otsaga pintsel. Lauvärvide kohta vöib öelda, et nad on head, kerged hajutada, pigmentsed aga väga palju pulbrit levitavad ehk nö fall-out. Mis on iseenesest tüütu. Aga imeilusad ja tütarlapselikud toonid. Bronzerid ja põsepunad ning highligter on lihtsalt ideaalsed! Sobivad imehästi minu nahatooniga.

Mac fix+ kaubamajast, hinnaks 19,90€ ja too faced palett i.l.u'st, täishind 55,95€ aga tänu allahindlusele sain vaid 39 euroga!









4 kommentaari:

  1. Oh see Too Faced palett näeb küll nii adorable välja..:)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Neil köik tooted nii armsad et hüüa vöi appi. Järgmisena tahaks seda shokolaadilõhnalist päiksepuudrit. Jap, shokolaadilõhnaline!!

      Kustuta
  2. MAC Fix+ on mul juba olemas ja kasutan igapäevaselt! Seda lauvärvipaletti tahaks kaa! Nii kaunis!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma olen mõlemat nii kaua tahtnud ja ei kahetse ;)

      Kustuta