28. veebruar 2013

Haul // Chanel

Kuna mu nahatragöödiat saite lugeda eelmisest postitusest, otsustasin veidike rohkem raha välja käia ja hakata oma naha eest vastustustundlikumalt hoolitsema, kuna ma juba üle 20 aasta vana ja esimesed peenikesed joonekesed annavad endast märku.

Lasin omale laevalt tuua Chaneli toodangut, kuna isikul on club one kuldkaart ja saab nõnda eriti soodsalt. Valisin välja omale näopuhastus piima, näotooniku ja meigialuskreemi.

Puhastuspiim Chanel lait confort creamy cleansing milk comfort + anti pollution.

Pehme puhastuspiim näole ja silmadele, eemaldab meigi väga hästi, ka veekindla. Anti pollution, seega puhastab ka linnaöhu saaste mu nahalt. Jätab naha pehmeks ja ei kuivata. Löhnab meeldivalt. Kasutanud kaks korda, siiani väga rahul. Normaalsele ja kuivale nahale.

Puhastusvesi Chanel eau douceur cleansing water balance + anti pollution.

Puhastusvesi, kasutan peale puhastuspiima, pumpan vedelikku törtsu vatipadjale ja käin yle kogu näo ja kaela. Löhnab meeldivalt, eemaldab köik meigi, mis on jäänud veel peale pesu nahale. Siiani rahul. Ei ärrita, ei kuivata. Normaalsele ja kombineeritud nahale.

Mölemaid tooteid 150ml ja väga lihtsas ja mönusas pakendis. Pumbaga, seega eriti mugav kasutada.



Lisaks lasin veel tuua meigialuskreemi.
Chanel le blanc de chanel sheer illuminating base. Toode kenas pakendis, klaasist aga pumbata, seega peab urgitsema vöi kallama käepeale, et toodet kasutada.
Pakendis 30ml, mis on igati vahva kogus, lõhnab meeldivalt.



Lisaks anti kaasa hunnik väga toredas suuruses testereid. Ultra correction lift öökreem, 5ml, ultra correction line repair silmakreem, 3ml, hydramax + active kreem normaalsele ja kuivale nahale, 5ml, hydra beauty seerum köikidele nahatüüpidele, 5ml.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar